Condiţii de livrare

Lenjerii de Lux  *  Furnizorul tău de plăceri

Livrare rapidă şi sigură

Produsele Lenjerii de Lux  pot fi livrate pe tot teritoriul României. Opţiunile dumneavoastră privind modalitatea de livrare a comenzii sunt: Curier rapid sau Poşta Română.

Livrarea prin curier: livrarea se face între orele 9.00 si 18.00 la adresa indicată de dumneavoastră în comandă, inclusiv sâmbăta. Veţi fi contactat/ă de către curier la nr. de telefon lăsat la datele de contact. În cazul în care nu veţi răspunde la telefon acesta nu va putea livra comanda. După 3 zile de încercări coletul va fi returnat către noi. În cazul în care veţi dori retrimiterea comenzii vă vom factura şi costul livrării nereuşite.

Termenul de livrare este de circa 1/2 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Preturile afişate şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugată (TVA) inclusă.

Taxa de Transport prin Curier Rapid este:
– gratuită pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 Lei,

30 Lei pentru comenzi cu valoare mai mică de 300 Lei.

Livrarea se face de către curier, la domiciliul clientului de regulă în 24 de ore de la expedierea comenzii şi poate ajunge la destinaţie după maxim 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, altă adresă sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de observaţii aceste lucruri înainte de depunerea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin e-mail. Acesta va fi trimis de către www.lenjeriidelux.ro şi va conţine numărul de AWB al coletului.

Tot noi vă vom înştiinţa prin e-mail şi în ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va ajunge la adresa specificată. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, după achitarea sumei de plată către agentul curier în cazul în care aţi optat pentru varianta Ramburs.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

Livrare prin Poşta Română: se poate face la adresa  indicată de dumneavoastră în comandă . Veţi putea ridica coletul de la oficiul poştal de care aparţineţi, după ce aţi primit avizarea în cutia poştală şi achitând c/v ramburs. În principiu, livrarea se face în maxim 7 zile lucrătoare. Coletul vă va aştepta 10 zile în oficiul postal după care va fi returnat către noi. În cazul în care veţi dori retrimiterea comenzii vă vom factura şi costul livrării nereuşite.

Taxa de Transport prin Poşta Română este:
– gratuită pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 Lei,

12 Lei pentru comenzi cu valoare mai mică de 300 Lei.

 

 

Ai o întrebare? Pune-o! Suntem aici pentru a te satisface!

← Prev Step

Îţi mulţumim! Furnizorul tău de plăceri te va contacta în scurt timp. O zi plină de romatism îţi dorim.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better