Cum cumpăr

Lenjerii de Lux  *  Furnizorul tău de plăceri

Comandă simplu şi uşor

 

Pasul 1. Intraţi în  magazinul virtual Lenjerii de Lux, iar în pagină veţi găsi meniul cu principalele categorii de produse. Fiecare produs are descriere şi fotografii. Există posibilitatea căutării rapide, introducând în caseta de căutare cuvântul dorit, pentru identificarea produsului. Pentru aflarea mai multor detalii despre produs, se dă un click pe denumirea acestuia sau pe fotografie. Pentru a pune produsul în coşul de cumpărături daţi un click pe butonul “Adaugă în coş”.

Pasul 2. Adăugaţi produsele dorite în coşul de cumpărături, daţi click pe “Vezi coş”, verificaţi dacă sunt produsele selectate corect şi alegeţi tipul de livrare dorit. Dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 300 de Lei, selecţia se face automat pe „Livrare gratuită„.

Pasul 3. Toate produsele cumpărate apar în secţiunea „Coş de cumpărături” . Puteţi să modificaţi conţinutul coşului, puteţi renunţa la unele produse, acestea fiind şterse definitiv din coşul Dvs. de cumpărături sau puteţi schimba cantitatea dorită.

Pasul 4. După terminarea cumpărăturilor, click pe „Finalizare comandă„, unde pentru validarea comenzii, trebuie să introduceţi adresa de mail, datele dumneavoastră respectiv nume, prenume, adresă de livrare, datele de identificare din CI/BI pentru facturare şi un număr de telefon pentru a fi contactat dacă intervine vreo problemă în comanda dvs.

Pasul 5. Click pe „Plasează comanda„. Veţi primi un e-mail cu comanda plasată pe site-ul nostru, la care vă rugăm să daţi un reply de confirmare.

Pasul 6. Livrarea  se face prin Posta Romană sau Curier Rapid. Puteţi opta pentru acest lucru înainte de a trimite comanda. Costul transportului va fi facturat împreună cu produsele comandate. Pentru comenzi de peste 300 Lei asigurăm transportul gratuit.

Pasul 7. Plata se va face ramburs, la primirea coletului.

Ai o întrebare? Pune-o! Suntem aici pentru a te satisface!

← Prev Step

Îţi mulţumim! Furnizorul tău de plăceri te va contacta în scurt timp. O zi plină de romatism îţi dorim.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better